Kontakt

Abonnement

Magasinet TJECK teens distribueres gratis til folkeskoler, fri-, privat- og efterskoler. Det er målrettet elever på 6.-9. klassetrin. Magasinet udkommer to gange om året.

Hvis din skole ønsker at modtage magasinet gratis til eleverne på 6.-9. klassetrin, kan du sende en mail til: redaktionen@magasinhuset.dk

Alle øvrige kan købe abonnement på TJECK teens:
1 magasin 2 gange årlig koster 69 kroner
Pakker a 25 stk. 2 gange årligt koster 139 kroner

Annoncer

TJECK Teens er et medspil til efterskolernes og ungdomsuddannelsernes indsats for at rekruttere elever i en tid med faldende ungdomsårgange. TJECK Teens kan bruges i de unges valgsituation, når de skal finde ud af, hvad de skal efter grundskolen. Magasinet præsenterer facts om uddannelsesvalg, bringer portrætter af unge om deres udbytte og oplevelser med efterskoler og ungdomsuddannelser, fokuserer på kendte om deres uddannelseserfaringer mv.
Og så skriver vi om kærester, idoler, musik, fest, konfirmation, skolegang og meget andet. Alt sammen i et sprog og layoutet, så det fanger de 12-16-årige.

Distribution
TJECK Teens distribueres til elever på 6.-9. klassetrin på 1.400 folkeskoler, friskoler, privatskoler, efterskoler over hele landet. Bladet distribueres desuden til biblioteker, og idrætshaller.

Se medieinformation her: http://www.dgmedia.dk/medier/tjeck/

Annoncekonsulent:
DG Media
Jeanette Fanum
tlf: 21 20 35 69
mail: jeanette.f@dgmedia.dk