Slået op med kæreste

Af pige på 14 år

Jeg har slået op med min kæreste, har ventet en uge med at kysse med en anden. Burde jeg være ligeglad da jegikke kan lide ham og jeg slog op.

Svar

Hej! Vi kan godt forstå dine tanker, og her er der ikke noget rigtigt eller forkert svar, men det gælder om at mærke efter i din egen mave.

Først og fremmest er det rigtig godt, at du har slået op med din kæreste, når du ikke kan lide ham. Det er godt at være ærlig omkring sine egne følelser, både fordi det er rart for en selv, og det er mest fair over for den anden. Så godt gået af dig.

I forhold til nyt kysseri og ny partner, så er der ikke noget som siger, at man ikke må få det, eller at der skal gå et bestemt tidsrum. Prøv at forestille dig, at du var din ekskæreste – hvordan kunne du så tænke dig, at det var? Det er nemlig en god ide at behandle andre, som man gerne selv vil behandles.

Har du selv et spørgsmål om krop, sex, følelser, kærester, seksualitet eller prævention kan du skrive til brevkassen på 70202281 mellem kl. 15 – 19 eller ringe eller chatte med os på Privatsnak.dk.

Brug for samtaleterapi? Kontakt Vejle Psykoterapi.

 

Skriv et svar