Jeg kommer ikke, når jeg onanerer

Af pige på 15

Kommer ikke når jeg onanerer. Er det normalt? Og Hvad sker der når man kommer?

Svar

Hej! Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man onanerer, og hvorfor man gør det. Nogen kan godt bare lide at røre ved sig selv på en måde, der føles dejligt, men de fleste onanerer nok for at opnå en orgasme. 

En orgasme består blandt andet af en række ultrahurtige, spontane sammentrækninger af musklerne i kroppen – mest i underlivet/bækkenbunden i de muskler, der omgiver kønsorganerne og endetarmsåbningen. Det kan føles som et lystfyldt jag eller en rystelse i kroppen og giver en opstemt følelse. Nogle orgasmer er store og voldsomme og varer lang tid, andre er små og korte. Men typisk varer en orgasme ganske fra få seksunder til maksimalt et par minutter.

Det kan være lidt sværere for piger at få en orgasme end det er for drenge, så ofte handler det om at lære sin krop godt at kende, finde ud af, hvad man godt kan lide og så øve sig. Du kan finde en god guide til, hvordan man kan prøve sig frem på Sexliniens hjemmeside. Mange tænker også, at pigers orgasme skal opnås ved sex inde i skeden, men det er faktisk de færreste piger og kvinder, der opnår orgasme på den måde. Hovedparten får orgasme ved at klitoris berøres.

Har du selv et spørgsmål om krop, sex, følelser, kærester, seksualitet eller prævention kan du skrive til brevkassen på 70202281 mellem kl. 15 – 19 eller ringe eller chatte med os på Privatsnak.dk.

 

Skriv et svar