Hvordan ved man om man er forelsket

Af dreng 14 år.

Hvordan ved man om man er forelsket i en person?

Svar

Hej! Det er forskelligt fra person til person, hvordan man oplever forelskelse. Ofte er det dog noget med, at man tænker meget på den anden person, har en varm følelse i kroppen, når de er tæt på og generelt har lyst til at være sammen dem fx lyst til at tale med dem, lave noget sammen med dem og måske også fysisk tæt på hinanden. Nogle bliver også meget generte omkring den person, de er forelsket i – tit fordi man gerne vil gøre et godt indtryk og så kommer man til at tænke alt for meget over, hvad man siger eller gør. Men det er som sagt forskelligt fra person til person, så det er kun dig, der kan vurdere, om du er forelsket. 

Har du selv et spørgsmål om krop, sex, følelser, kærester, seksualitet eller prævention kan du skrive til brevkassen på 70202281 mellem kl. 15 – 19 eller ringe eller chatte med os på Privatsnak.dk.

 

Skriv et svar