Privat snak

Hvornår har man sex første gang?

Man kan være 12 eller 20 år den første gang, man har sex.  Halvdelen af danske unge har haft sex, når de er 16 år. Den første gang er spændende, fordi man skal til at prøve noget helt nyt. Det er nok svært at forberede sig til sex den første gang, men det er en god idé at tænke over, om du selv føler dig parat til det

———————————————————————————————————-

Hvad er størrelsen på en pik, når man er 13-15 år?

Ligesom kroppe og ansigter, varierer størrelsen og udseendet på pikke også meget. Der er forskel på farven, tykkelsen, formen, længden, behåringen, krumningen osv. Det er en myte, at mænd med en stor pik er bedre til at dyrke sex. Mange drenge ender med at have en pik, der er et sted mellem 10-20 centimeter lang, når de er færdige med at vokse.

————————————————————————————————————

Hvordan sætter man et kondom på?

 

Kondomer beskytter mod sexsygdomme og graviditet. Det er en god idé at øve sig i at sætte kondom på, så man ikke fumler med det de første par gange. På privatsnak.dk kan du læse, hvordan du gør.

———————————————————————————————————–

Hvornår kan man begynde på p-piller?

 

Man kan begynde på p-piller, når man kommer i puberteten og bliver seksuelt aktiv. Man skal en tur til lægen og få en recept og snakke om, om p-piller er den bedste præventionsform for dig. P-piller er 99% sikre, hvis de tages rigtigt, men der er mange andre gode præventionsformer, hvis p-pillerne ikke er sagen for dig.

 

Skriv et svar