Prøv en uge som plastmager

LEGO-klodser, vindmøller, højteknologisk emballage – og alt mulig andet i plast, som vi bruger hver dag. Hvem fremstiller de produkter? Det gør Danmarks plastmagere! I efteråret kan potentielle plastmagerelever afprøve faget på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten via internship-uger.

Som plastmager arbejder man i en af Danmarks topmoderne plastvirksomheder. Her styrer man og vedligeholder maskiner og robotter, man kontrollerer kvaliteten af produkter, og man opdager og retter fejl i produktionen.

Det kræver, at man kan tænke dig om – men også at man ikke bange for at smøge ærmerne op.

Prøv det af i praksis

Tænker du det måske kunne være noget for dig, kan du afprøve det i praksis. I uge 43 (fra 21. til 25. oktober) og uge 48 (fra 25. til 29. november) inviterer vi nemlig igen Danmarks unge til at deltage i en internship-uge.

I internship-ugen bor man på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten, hvor uddannelsen foregår. Her kommer man til at møde de andre elever, og se hvordan det hele foregår på flere af vores virksomheder.

Internship-ugerne er primært rettet mod elever i 9. og 10. klasse.

Læs mere her

Opholdet på skolen er gratis inkl. kost og logi, og da der kun er et begrænset antal pladser – så skynd dig!

Lyder det som noget for dig – eller en du kender? Send en mail til Peter Kjærsgaard fra Den jydske Haandværkerskole på pkk@djhhadsten.dk. Du kan også ringe til ham på 8937 0251.

Skriv et svar