Kendte rollemodeller nedbryder tabu

Har du nogensinde tænkt over, hvor optaget vi er af at træne vores fysiske krop, men hvor lidt vi egentlig prioriterer at styrke vores mentalitet?

Foreningen PROJEKT S, laver mental styrketræning for børn og unge i alderen 10-16 år, de arbejder for at gøre mental sundhed mindst ligeså naturligt som fysisk aktivitet er det i dag.

Til at sprede budskabet har 6 danske rollemodeller delt deres personlige historie i et videointerview, og kommet med deres bud på hvorfor det er vigtigt og naturligt at styrke sig selv mentalt. Resultatet er blevet en hoodie kollektion med 6 personlige statements.

Blogger HelseMatilde, TV-vært Sofie Linde, fodboldspiller William Kvist og professionel e-sportspiller Lukas ”gla1ve” Rossander fra Astralis er blot nogle af dem der har valgt at medvirke i kampagnen, PROJEKT S “Fordi det er fedt at have det godt”.

 

 

 

Skriv et svar