Er det forkert at spørge efter hendes venindes snap?

Af dreng på 16 år

Hej. Jeg går i 9. og jeg er begyndt at skrive med en pige fra 8. Det hele startede med at jeg blev lidt lun på hende her pigens veninde. På snap ledte jeg efter hende, men vidste ikke rigtigt hvad hun hed på snap. Men “hende jeg blev lun på”s veninde var på snap”. Så add’ede jeg hende for at få hende jeg godt kunne lides snap. Nu er vi så begyndt at skrive sammen, og er kommet meget i tvivl. Altså jeg tror hun har følelser for mig, men langt fra sikker. Er det forkert at spørge hende, efter hendes venindes snap?

Svar

Hej! Nej det er ikke forkert at spørge efter hendes snap, hvis det er det, du i virkeligheden har lyst til. Det er rigtig fint, at du gerne vil tage hensyn til venindens følelser også, men du kan ikke rigtig vide, hvordan hun har det. Du kan jo prøve at spørge efter hendes snap, og hvis du fornemmer at hun bliver ked af det, kan du jo prøve at skrive til hende og forklare, hvorfor du opsøgte hende. Der er selvfølgelig en risiko for, at hun bliver ked af det. Du må gøre op med dig selv, hvor vigtigt det er for dig at få kontakt med veninden, og om det er det værd. Det er jo kun dig, der kan bestemme det.

Du skriver, at I nu er begyndt at skrive sammen. Hvis det er, at du er blevet glad for at skrive med hende, og at du føler, at I har en god kemi, kan det være at du skal overveje, om det måske er en kontakt, som du har lyst til at bevare? Det kan fx være venskabeligt. Men det er kun hvis det er noget, der giver mening for dig.

Har du selv et spørgsmål om krop, sex, følelser, kærester, seksualitet eller prævention kan du skrive til brevkassen på 70202281 mellem kl. 15 – 19 eller ringe eller chatte med os på Privatsnak.dk.

Skriv et svar