KUK på skemaet

Fra næste skoleår tilbyder Rødding Fri Fag- og Efterskole det nye linjefag “KUK” (Køkken, Udeliv og Kreativitet). Formålet med linjefaget er dels at trække madlavning og kreativitet ud i naturen og dels at trække naturen ind i køkkenet og ind i de kreative lokaler.

»Ved at lave en kombination af disse to linjefag samt inddragelsen af naturen som værksted, får vi større mulighed for at tilbyde eleverne aktiviteter og opgaver indenfor områder der motiverer dem, samt mulighed for at arbejde såvel grov- som finmotorisk indenfor det praktisk-kreative område,« udtaler de to undervisere Lisbet Krogh Nielsen og Mette Madsen i en pressemeddelelse.

Herved får eleverne større mulighed for at finde den metode der passer dem – og det mål der giver mening for den enkelte, og således øges muligheden for succesoplevelse og læring. Ud over KUK udbyder skolen i forvejen linjefaget eSport, som særligt udvikler elevernes evner i samarbejde og strategi og linjefaget indeholder desuden engelsk- og idrætsundervisning.

 

Skriv et svar